Thuis

Jiangsu Stord Works Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

JIANGSU STORD WORKS LTD bepaalde de plaats in Fangqiao van Nationaal Machinesindustrieterrein, dat bij het Taihu-Meer, Yixing-Stad, Jiangsu, China. Ons bedrijf is een beroepsuitrusting productiebasis zich specialiseert in uitvoerige gebruik en terugwinning van stevig en vloeibaar afval. De belangrijkste producten van ons bedrijf zijn modder het drogen/verbranding en het bijkomende materiaal, van de vloeibaar afvalverdamping & van de concentratie materiaal, volledig materiaal voor dierlijke destructiebedrijven, drukvaten en ander niet genormaliseerd materiaal. StordWorks hangt de internationale prima kwaliteitsnormen aan en controleert strikt de productdetails. Onze producten worden verkocht goed in Europese Unie, de V.S., Australië, enz. en door klanten in binnen- en buitenland eenstemmig geprijst en door de markt hoogst erkend.

 

Jiangsu StordWorks heeft de gespecialiseerde workshop voor het drogen machineproductie en geavanceerd het bewerken materiaal. Wij hebben ook diverse internationale drukvatencertificatie en overvloedige ervaringen in materiaal vervaardigend, zoals Nationale standaarddrukvatcertificatie, Amerikaanse ASME-certificatie, de certificatie van Norske Veritas DNV, de EU-PED certificatie, Russische certificatie RT-620, en enz.

 

De gehoorzaamheid van Jiangsustordworks aan de bedrijfsfilosofie van zich „het Concentreren op Professionalisme & Kwaliteit eerst“, en het de dienstconcept „klant-Richtlijn en het Overschrijden van Klantentevredenheid“. Door middel van onze uitstekende kwaliteit en perfecte dienst, verheugt Jiangsu zich Stord Works Ltd. op oprecht het samenwerken met u!

 

China Jiangsu Stord Works Ltd. Bedrijfsprofiel 0China Jiangsu Stord Works Ltd. Bedrijfsprofiel 1China Jiangsu Stord Works Ltd. Bedrijfsprofiel 2China Jiangsu Stord Works Ltd. Bedrijfsprofiel 3China Jiangsu Stord Works Ltd. Bedrijfsprofiel 4China Jiangsu Stord Works Ltd. Bedrijfsprofiel 5

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Jiangsu Stord Works Ltd. richtte in 2011 op, gelegen in nationaal machinesindustrieterrein, dat bij de kust van Taihu-Meer, Fangqiao-Stad, Yixing-Stad, Jiangsu-Provincie is. Ons bedrijf heeft meer dan 180 werknemers, behandelt een gebied van 25000m2 en heeft meer dan 70 reeksen van diverse productie en het testen materiaal. De maximum het opheffen capaciteit is 100T. De buigende capaciteit voor de dikste plaat is tot 120mm. Ons bedrijf introduceerde het binnenlandse en buitenlandse geavanceerde materiaal en de technologie, is geëngageerd om volledige reeksen van materiaal voor divers dierlijk eiwit, uitvoerig gebruik en terugwinning van stevig en vloeibaar afval te ontwikkelen en te vervaardigen, drukvat.

 

 

China Jiangsu Stord Works Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

 

Jiangsu Stord Works Ltd. Jiangsu Stord Works Ltd. Jiangsu Stord Works Ltd.
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Zuid-Amerika

Oost-Europa

Zuidoost-Azië

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : STORDWORKS

Aantal werknemers : 100~150

Jaarlijkse omzet : $10 Million -US$50 Million

Opgericht Jaar : 2011

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Jiangsu Stord Works Ltd. Certificaten China Jiangsu Stord Works Ltd. Certificaten China Jiangsu Stord Works Ltd. Certificaten China Jiangsu Stord Works Ltd. Certificaten